KMO-PORTEFEUILLE

Peiler Advies

Boekhoudkantoor Van Miert werd erkend door het Vlaams agentschap Innoveren & Ondernemen als dienstverlener kmo-portefeuille voor het domein algemeen advies.  Deze erkenning is 5 jaar geldig.

Naast het feit dat deze erkenning onze kwalitatieve dienstverlening bevestigt, is het voornaamste voordeel dat elke onderneming in Vlaanderen, die voldoet aan de Europese kmo-definitie, een subsidie van 40% krijgt voor specifieke adviesprojecten.  De totale subsidie is jaarlijks geplafonneerd tot 10.000,00 EUR.

De subsidie kan niet gebruikt worden voor de standaard en courante boekhoudkundige en fiscale werkzaamheden.  Dit is wel het geval voor diverse gespecialiseerde adviezen, zoals o.m. herstructureringen, overnames, opvolging, samenwerkingsvormen, beheer inzake onroerende goederen, haalbaarheidsstudies, optimalisaties, enz.

Voor meer informatie kan u steeds terecht bij uw dossierbeheerder of neem een kijkje op de website van de kmo-portefeuille.

Peiler Opleidingen

Ook voor het domein Opleidingen werd Boekhoudkantoor Van Miert erkend als dienstverlener kmo-portefeuille door het Vlaams agenstschap Innoveren & Ondernemen.

De opleiding is bedoeld voor de werkenden in uw bedrijf en heeft tot doel om de werking van uw onderneming te verbeteren.

Voor voorwaarden en voorbeelden kan u een kijkje nemen op volgende website.
Indien u interesse heeft voor een specifieke opleiding kan u contact opnemen met uw dossierbeheerder.

KANTOOR VOSSELAAR
Antwerpsesteenweg 188
2350 Vosselaar
Tel. 014 62 21 90
Fax 014 61 92 58

KANTOOR LOMMEL
Louis Pasteurstraat 17c
3920 Lommel
Tel. 011 55 04 10
Fax 011 55 04 19

info@vanmiert.be