Welkom

Het Boekhoudkantoor Van Miert is begin jaren negentig in Vosselaar opgericht. Rik Van Miert nam tal van taken op zich: boekhouding, belastingaangiftes, landbouwleningen, exploitatievergunningen enz.

Chris Van Miert besloot al snel om zich te specialiseren in één vakdomein. Na zijn opleiding boekhouding-fiscaliteit, werd het initiatief genomen om het bestaand cliënteel intensief te begeleiden op fiscaal vlak en tegelijk uit te breiden. Zowel in aantal als in diversiteit van de sectoren, kende het kantoor een mooie groei. Naast land- en tuinbouwers, kwamen er vnl. Kempense klanten uit diverse branches bij: bouwbedrijven, transportondernemingen, vrije beroepen, horeca, ... .

We begeleidden niet enkel de oprichting van eenmanszaken, zowel als hoofd- dan als bijberoep, maar ook van talrijke vennootschappen.

In 2004 verhuisde het kantoor naar de huidige locatie in het centrum van Vosselaar, Antwerpsesteenweg 188.
Een jaar voordien werd er een start genomen met het boekhoudkantoor te Lommel. De jonge, maar toch al ervaren medewerkers die in en rond Lommel woonden, kregen zo hun nieuwe werkplaats in het hartje Lommel, Adelbergpark 60.

De doelstelling van het kantoor is om op een zo goed en efficiënt mogelijke manier samen te werken aan de zelfstandige activiteiten van de klanten. Een vlotte communicatie en correspondentie staan daarbij voorop. Op die manier trachten wij, in gezamenlijk overleg, de juiste keuzes en beslissingen te maken.

Met een team van gedreven en ervaren medewerkers slagen wij er dagdagelijks in om onze klanten zowel een gerust gevoel als de zekerheid te geven dat zij in orde zijn met alle regels en reglementeringen. Tegelijk begeleiden wij hen bij alle stappen die een ondernemer tijdens zijn loopbaan kan nemen: opstart, omschakeling naar vennootschapsvorm, aanwerven van personeel, stopzetten activiteit, fiscale controles, bespreking met bankier/financier, ...

VANAF 28 DECEMBER 2015 NIEUWE LOCATIE KANTOOR LOMMEL:
LOUIS PASTEURSTRAAT 17 C (3e VERDIEPING) - LOMMEL (INDUSTRIEZONE BALENDIJK)

 

Een goede relatie tussen boekhoudkantoor en klant houdt in : samen plannen maken, samen denken en samen handelen.

KANTOOR VOSSELAAR
Antwerpsesteenweg 188
2350 Vosselaar
Tel. 014 62 21 90
Fax 014 61 92 58

KANTOOR LOMMEL
Louis Pasteurstraat 17c
3920 Lommel
Tel. 011 55 04 10
Fax 011 55 04 19

info@vanmiert.be